Månadsresumé: Mars!

Jahapp då är ännu en månad till ända! Har hänt mycket denna månad! Jag fyllde 25 för precis en vecka sen! (24:e)

Och så har jag fått en ny, trevlig, snäll, rolig, glad, rolig killkompis som heter Gabriel,kallas för Gabbe, han  e lika sparrlig och tokig som jag är! Jag, Gabbe och Christina har väldigt kul ihop under skoltid! Vi flamsar, flummar och skrattar mycket! Och det som är kul med Gabbe är att han e lika fantasifull som mig och Christina!







Och ja! Detta var allt för denna månad! Skriver här igen i april!
Ciao! Kram! /// Natalie.

25 år idag då! Grattis till mig själv :-)





Fyller alltså ett kvarts sekel idag!


/// Natalie!


25 år i morgon då :-)

Jahapp! Då är det sista dagen i mitt 24-åriga liv då! Fyller nämligen ett kvarts sekel imorgon då den 24:e mars!!! :-)

Kraaaam från 24-åringen som blir en 25 -åring om bara några timmar! /// Natalie.



Våren över för denna gången då :(

Var ett strålande vårväder i stort sett hela förra veckan! Och runt 6-8 grader plus! Underbart! Och solen har värmt ganska rejält! Och det har varit så skönt! Man kunde vara ute ett tag utan jacka! Härligt!


Och alla har varit så glada och skrattiga förra veckan! Tror att det var förra veckans härliga väder satte ett vårigt spratt t i alla! Eftersom har varit på ett så gott och ett glatt humör förra veckan! Jag är fortfarande väldigt sprallig sen förra veckan! Lite överskottsenergi som jag brukar få när det är vår och sommar!:-)

Och förra onsdagen (18:e) så var det glasspremiär för mig! En ny Magnumglass! Mums! Och så var det vårens första härliga promenad! Jag och Christina gick från bowlingen på Olympia ner till Söder, och sen så gick jag upp för Bergaliden när jag skulle hem! Och då kände man verkligen att det var vår!

Och i torsdags så var jag, Christina, Christer, Gabriel/Gabbe och Matilda ute på Villans lilla altan! (internatboende) Vi var därute utan jacka och bara i strumporna i minst en halvtimme utan att frysa!
Och när jag och Christina skulle hem så gick vi till Råå i det underbara vårvädret där vi tog bussen.

Och så har man hört fågelsång på morgon och kväll!

Men nu verkar det som att våren tar en kort paus :( Ska va kallare nu ett par dagar :´(
Och kanske kan komma snö imorgon till köpet på min -årsdag :(

HOPPAS VERKLIGEN att våren kommer tillbaka SNART!

En kram från en som har fått ett vårigt spratt! /// Natalie.




NEJ till Arla i Skåne!


De flesta av oss skåningar har hört att Coop ska sluta att med Skånemejeriers produkter i sina affärer och i stället ha Arlas produkter! Och det verkar som att Arla vill ta över fler butiker! City Gross I Hyllinge och förmodligen flera skånska City Gross  har börjat med Arla. Och så vill vi ju inte ha det! Utan vi vill ha Skånemejeriers produkter i våra skånska butiker!

Så om ni vill att Coop och eventuellt andra butiker INTE ska ha Arla produkter. För att det ska vara gamla hederliga Skånemejeriers produkter i våra skånska butiker! Så skriv en kommentar här på bloggen!



Har även gjort en protestlista mot Arla på namnlista.se där ni kan skriva under.

http://www.namnlista.se/nej-till-arla-i-skane/




Ett skånskt MUUU från Natalie som säger:

NEJ till Arla i Skåne!
NEJ till Arla i Skåne!
NEJ till Arla i Skåne!
NEJ till Arla i Skåne!
NEJ till Arla i Skåne!
NEJ till Arla i Skåne!
NEJ till Arla i Skåne!
NEJ till Arla i Skåne!
NEJ till Arla i Skåne!
NEJ till Arla i Skåne!




 

Vem vinner finalen av Melodifestivalen då?

Är mindre än 10 minuter kvar till finalen i årets Melodifestival! Vem tror ni blir årets finalist?

1. Måns Zelmerlöw - "Hope & Glory"

2. Caroline af Ugglas - "Snälla, snälla"

3. Agnes - "Love Love Love"

4. H.E.A.T - "1000 Miles"

5. Emilia - "You're My World"

6. Alcazar - "Stay The Night"

7. Sarah Dawn Finer - "Moving On"

8. E.M.D. - "Baby Goodbye"

9. "Sofia" - "Alla"

10. Molly Sandén - "Så vill stjärnorna"

11. Malena Ernman - "La voix"

Själv så spelar det ingen roll för mig som vinner, bara det inte är Caroline af Ugglas eller Marlena Erman!

Hej så länge! Skriver åter igen i min blogg efter kvällens final!

Kram //// Natalie.


________________________________________________________________________________________________________________________

Senare på kvällen, efter Melodifestivalen.




Ja, då är årets Melodifestvad ska man säga om kvällens final då? Var HELT fel låt som gick vidare! Tyckte att vår käre lille Skånepåg Måns Zelmerlöw skulle vunnit! Han fick ju högst poäng av juryn. Kunde han inte fått det av oss som telefonröstande med? Jag röstade faktiskt på Måns plus E.M.D.

Kram igen! //// Natalie


Våren är på ingång igen!

http://www.aftonbladet.se/vader/article4638193.ab

Hoppas att det stämmer! Och enligt de väderleksrapporter jag har kollat in, SMHI och Norges vädersajt. http://www.yr.no/ så ska det vara runt 5-7 grader nästa vecka och sol till och från! Gött :) Och hoppas våren kommer för att stanna! Och att Kung Bore inte återvänder förrän lagom till jul!

Good night! /// Natalie.

Sylsvassa regndroppar, men kan man säga sylsvassa snöflingor?

Snöade tyvärr här nere i Skåne igår, och det var inte alls trevligt. Stora HEMSKA blaskiga snöflingor som kändes som vassa sysnålar när de träffade en i ansikten. Gjorde ONT när man blev träffad av de hemska blöta stora mögflingorna."VASSA" snöflingor med andra ord! Har nog aldrig upplevt att snöflingor kan vara så "vassa"

Man kan ju säga sylvassa regndroppar, men kan man säga sylvassa snöflingor? Nån som vet?



/// Natalie.

Blogginnehavaren om Kung Bores återkomst, om en rolig svenskatimme i skolan, om att fått dille på en skånsk äkta låt och om en liten mjukiskanins omdöpelse!



 

Kung Bore verkar ha återvänt hit ner till det skånska landskapet :(  Usch vill ju ha vår nu, var ju så fint väder nästan hela förra veckan ju, och uppåt 8 grader varmt i flera dagar. Men nu verkar Kung Bore återvänt hit ner till Skåne, något som man inte alls trodde i morse att han skulle återvända hit till Skåne. Eftersom det var strålande sol från en klarblå himmel och kvittrande fågelsång i morse när man tog sig till skolan! Härligt och underbart! Men när man skulle hem från skolan så hade det börjat snöa ganska rejält, varför var Kung Bore just tvungen att komma när man skulle ta sig hem???
Men snön lägger inte sig helt på marken, inte här i Helsingborg iallafall! Hoppas att det snart blir vår igen! Om 12 dagar, den 24 mars då jag fyller 25 år, så ska det helst vara underbart vår väder!

Idag på svenskalektionen så fick jag en fixs idé! Vi pratade om på vilket sätt man läser böcker och då får jag en knäpp idé och vänder uppochner på en bok jag läser! Och så började vi prata om att läsa böcker uppochner och om att skriva uppochner, baklänges och skriva med bägge händerna samtidigt! Och sen prövade vi på att uppochner, baklänges och med bägge händerna samtidigt! Hade en väldigt rolig svenskalektion med mycket skratt! Vi brukar ofta ha kul och skratta på lektionen men idag så hade vi extra roligt!


Och så har jag fått dille på en äkta skånsk låt på min skiva Skånska Rök `N` Roll Hits 1. Har lyssnat på låtarna Skåne av Ralph big band group! Som har blivit en av mina favoritlåtar! Inte så konstigt eftersom låten handlar om mitt underbara och älskade Skåne!  Och en del av låtens text stämmer precis! É det så konstigt att vi har lätt för skratt, när du ser hur vi lever e de så att man få fnatt! Nåt som verkligen stämmer med oss som bor i Skåne!  För vi skåningar har alltid så kul och skrattar i princip jämt, och vi får ofta fnatt! Alla skånebor som jag känner är roliga och har lätt för att få skratt och fnatt! Och det blir ju en hel del eftersom nästan alla jag känner bor ju i Skåne!


Jag samlar ju på mjukiskaniner har över 30 stycken. Har en liten ljusbrun mjukiskanin som idag blev omdöpt till Tim, som innan hette Natanael. Men jag tyckte att namnet Natanael är för likt mitt namn, så Natanael får heta Tim istället!

Och detta var allt för idag! Kram! /// Natalie.


Följ min blogg via Bloglovin/Bloggkoll!

Här kan ni följa min blogg!
http://www.bloglovin.com/welcome.php

http://www.bloglovin.com/blogg/542119/miss-tourette

Kram! /// Natalie.


SNÄLLA, SNÄLLA...

HUR KUNDE Caroline Af Ugglas gå vidare till finalen i Globen???       
GILLAR INTE hennes musik ett dugg!!! Min lilla mamma Bodil gillade Carolines låt mycket!!! Och min kära lillasyster Maria gillar Ugglas musik mycket!!! Jaja men musiksmaken är olika. Vi får se hur det går för Fru Uggla nästa lördag i Globen.


Jaja men detta var allt för denna gången! Kram! /// Natalie.

Vintern rasat ut bland våra fjällar :) Nä förresten :(

Nästan hela denna veckan så har vi haft vår här nere i Skåne! Har varit runt 6-8 grader varmt och solen har tittat fram en hel del! I tisdags så var det riktigt underbart väder minst en stor del av dagen! Solsken och kvittrande fåglar! Så himla härligt och underbart! Då kände man verkligeg sig glad i kroppen! Välkomnade vårkänslor till våren!
 

Så i onsdags så blev jag sugen på att ha kjol! Så jag grävde fram en jeanskjol ur garderoben! Och tog fram ett par strumpbyxor, sen så kom iga på att jag hade boots med halvhöga klackar, så jag tog ut de från garberoben. Mina vinterskor passar inte direkt så bra till kjol.
Fast jag tänkte, nu kommer jag väl frysa halvt ihjäl i kjol,strumpbyxor och dessa skor! Men det gjorde jag icke :) När jag kom ut så märkte jag att det inte alls var kallt för kjol och strumpbyxor! Och mina fötter frös inte heller i mina vårboots! Och jag frös inte på hela dagen i min våriga klädsel! Och ingen mössa har behövts denna dagar! Så igår och idag så har jag haft ett av mina alla hårband! har en hel hårband! Under stor del av 2007, så gick jag omkring i hårband varje dag! Och kjol under stor del av våren och sommaren!

Och även idag och igår så har jag haft kjol, strumpbyxor, hårband och mina boots på mig! Men verkar det vara paus för det ett tag :(
Det ska bli kallare nu i helgen och nästa vecka, kallare, snöblandat regn elr snö :( Det är så typiskt att när man precis har välkomnat våren med våriga kläder så blir det vinter igen :( Hoppas att blir vår snart igen! Så man får gå i kjol  och hårbandigen! Tycker bäst om att ha kjol! Ska köpa lite mer kjolar, strumpbyxor och även hel del hårband! Vill ha samma klädstil som jag hade våren och sommaren 2007, kjol, strumpbyxor och hårband!

Hoppas verkligen att våren snart är tillbaka! Speciellt den 24:e mars då jag fyller 25 år! Ska köpa mig en extra fin klänning, extra fina strumbyxor och extra fint hårband till min 25:e födelsedag! Är ju stort att fylla 25 år, ett kvarts sekel ju! Så då får man ju vara extra fin ju!

Det var allt för denna gång! Kraaam!!! /// Natalie.

Marsipanfrälst :-)

Har jag blivit nu den senaste tiden! Marsipan är MUMS! Nu sen en dryg vecka tillbaka när jag ska köpa choklad, så köper jag mest Anthon Bergs marcipanbröd! Och idag så köpte jag lite vanlig naturell marsipan! MUMS! Som jag smågnagger på då och då!

Och så kan jag tydligen inte läsa! ;) När jag och Christina var i en mataffär så kollade vi in lyx lösgodis som är dyrt, fanns en sån folder om lyx godiset som fanns i godisboxarna. Stod om Anthon Bergs marcipanägg. Läste det högt för Christina, men istället för att säga (Anthon Bergs) marcipanägg så sa jag marcipanberg!  Vet inte vad jag fick marcipanberg ifrån! Men för mig hade det absolut inte gjort något om det hade funnits något marcipanberg vid namn Anthon Berg! Och jag tror att jag får medhåll av några andra marsipanälskare! Blandannat av Christina!

Men men nu ska jag sova och drömma om när jag bestiger Anthon Bergs Marcipanberg! Hehe ;) Undrar om jag får lite klättringssällskap när jag ska bestiga marsipanberget!? Hehe!  Kram Natalie!


Oj! Jag satte mig själv i halsen och så kan man frysa in potatisgratäng i mikron!

Jag är ibland ganska snurrig/förvirrad när det gäller att säga något, men på ett roligt sätt! Tänker dela med mig lite roliga och knäppa saker som jag har sagt!



I tiadags (24/2) under sista lektionen i skolan. Så råkade jag sätta lite saliv i halsen. Skulle säga till Christina att jag satte i halsen, men istället för att säga det så sa jag:  


•·         - Jag satte mig i halsen!

  



Och när jag hade sagt detta, så utlöste jag och Christina världens skrattanfall, speciellt jag ju!


Och en annan gång, förra sommaren i augusti, så hade jag ätit potatisgratäng hemma som man kunde värma i mikron och sen frysa i den i frysen, dagen efter så berättade jag det för Christina, när jag berättade man kunde frysa in den i frysen, så sa jag helt fel!

  

•·         - Man kan frysa in den i mikron!



Och ja, det blev en hel del skratt då!


Kramar från lilla tokiga och förvirrade Natalie!


Skönt med helg, men ändå inte.

Så är det söndag igen. Har varit skönt med helg, skönt att fått vila upp sig. Skönt att va ledig men ändå inte. Saknar skolan när jag är ledig. Mycket roligare att vara i skolan och jobba än att vara hemma. Blir lätt rastlös att vara hemma och inte göra någonting. Är den typen som är kreativ som vill vara igång med något, och det får man ju göra när man är i skolan ju. Och älskar att umgås med folk. Jag är den typen som vill umgås med folk jag gillar och hitta på nåt roligt hela tiden. Jag är direkt ingen hemmatyp som älskar att vara hemma och ta det lugnt. Utan jag vill hitta på nåt och umgås med folk hela tiden. Men visst är det skönt att vara ledig, skönt att få sova längre på morgonen. Och att bara få ligga och läsa i sängen! Men som sagt så är jag den typen som hellre jobbar och umgås med folk än att vara hemma och slöa vi datorn.

Detta var allt för mig denna gången! Kram /// Natalie.


RSS 2.0