Våren över för denna gången då :(

Var ett strålande vårväder i stort sett hela förra veckan! Och runt 6-8 grader plus! Underbart! Och solen har värmt ganska rejält! Och det har varit så skönt! Man kunde vara ute ett tag utan jacka! Härligt!


Och alla har varit så glada och skrattiga förra veckan! Tror att det var förra veckans härliga väder satte ett vårigt spratt t i alla! Eftersom har varit på ett så gott och ett glatt humör förra veckan! Jag är fortfarande väldigt sprallig sen förra veckan! Lite överskottsenergi som jag brukar få när det är vår och sommar!:-)

Och förra onsdagen (18:e) så var det glasspremiär för mig! En ny Magnumglass! Mums! Och så var det vårens första härliga promenad! Jag och Christina gick från bowlingen på Olympia ner till Söder, och sen så gick jag upp för Bergaliden när jag skulle hem! Och då kände man verkligen att det var vår!

Och i torsdags så var jag, Christina, Christer, Gabriel/Gabbe och Matilda ute på Villans lilla altan! (internatboende) Vi var därute utan jacka och bara i strumporna i minst en halvtimme utan att frysa!
Och när jag och Christina skulle hem så gick vi till Råå i det underbara vårvädret där vi tog bussen.

Och så har man hört fågelsång på morgon och kväll!

Men nu verkar det som att våren tar en kort paus :( Ska va kallare nu ett par dagar :´(
Och kanske kan komma snö imorgon till köpet på min -årsdag :(

HOPPAS VERKLIGEN att våren kommer tillbaka SNART!

En kram från en som har fått ett vårigt spratt! /// Natalie.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0