Svea rikes huvudstad 4-8 juli!

Längtar tills den 4 juli! För då åker jag och min bästa kompis Kristina upp till vår bästa killkompis Gabbe i Stockholm! Och vad vi ska ha kul i Stockholm! Hitta på en massa kul! Tjohoo! LÄNGTAR! Kram! /// Natalie.

DEPPIG :´(

Är deppig för att "min och Kristinas" lille Gabbe har lämnat Skåne nu för att åka till sitt Stockholm :´( Men vi kommer att ses mer i sommar! Jag och "min och Gabbes" lilla Kristina åker förmodligen upp till Stockholm den 9-19 juli! För att hälsa på Gabbe! Och så kommer han ner hit några gånger i sommar! Och då ska vi åka till Eslöv för att besöka Trollenäs slott och förhoppningsvis vår lärare Eva! Eva har sagt att vi gärna då får hälsa på henne, då vi ändå är i Eslöv! Och en annan gång så ska vi förmodligen åka en tur till Malmö kolla in stan och kolla in Malmöhus slott! Ska även till Bonbonland i Danmark med Kristina och Peter och förhoppningsvis så följer även Gabbe med då! Kram på er /// Natalie.

Fullspäckad dag :-)

Började med att jag blev väckt runt 7.30 i morse av Lill och Gabbe som ringde på min mobil! De var i ett av mina grannkvarter, efter Lill hade hämtat Gabbe ner vid Knutan, eftersom Gabbe kom med nattbussen från Stockholm i morse. Så jag fick slänga på mig kläder och borsta tänderna och springa ut och möta dem. Sen så stack vi upp till mig och åt frukost! Vi var hos mig till klockan var runt 10.00! Sen så tog vi bussen till skolan!


Vi kom till skolan redan innan 11.00 eftersom Gabbe skulle ha inträddesprov på teatern kl 13.00. Men eftersom vi ville träffa Eva, Rose-Marie och Susanne! så kom vi extra tidigt! Fram till klockan var runt 12.00 så satt vi på gräsmattan utanför våra klassrum och väntade på våra lärare som hade möte. Och de blev väldigt glada när de såg att vi var på besök! Vi fick varsin storkram av Eva och Rose-Marie! Och Eva sa att det var härligt och mysigt att vi kom och hälsade på de! Sen så satt vi och höll de sällskap ett tag i matsalen där de intog sin lunch! Var en trevlig stund runt bordet!
Och när man var där så insåg man hur mycket man saknar Eva, Rose-Marie och Susanne!
Och när klockan var strax efter 13.00 så gjorde Gabbe sitt inträdesprov!


Sen så var jag och Gabbe på bibblan ett tag och sen så sa vi hejdå till Eva och Susanne. Sen så tog vi bussen in till stan, där vi åt på restuarang Panda! Var STARK mat! Blev tårögd/fick tårar av maten! Och så hälsade vi på vår tjejkompis Nao som jobbar på Panda! Efter Panda så var vi ett tag på stan!

Och det var det mesta om min dag!

Kram!!! //// Natalie.

Ica Maxi Råå har otrevliga affärspersonal och som har noll koll på sina varor.

Har råkat ut för några negativa händelser när jag har varit där vid några tillfällen.

Förra måndagen den 25/5 så fick jag stå i kassan framför kassörskan i minst 10 minuter! Bara för att de inte har koll på sina varors priser! Hade köpt 3 ark med olika klistermärken till Evas present. Och kassaapparaten ville inte registrera streckkoderna. Så hon i kassan fick ringa upp en av sina kollegor som fick gå dit till klistermärkstället och kolla vad klistermärkena kostade. Och hon i kassan fick förklara hur de såg ut. Men efter ca 10 minuter så  kollar hon på klistermärkena och säger till sin kollega genom telefonen att prisgruppen på klistermärkena är prisgrupp 41p! Liksom hallå! Kunde de inte ha kollat upp prisgruppen redan för början! Så hade jag sluppit stå där i minst 10 minuter! 

Och när jag och Gabbe var där tidigare på dagen (vi var där 2 gånger den dagen) så skulle jag köpa en färdigrätt. Frågade en av personalen vad de hade färdigrätterna, så en av dem:
- De finns i frysdiskarna vid grönsakerna!
På den andra Maxi i Helsingborg och i de flesta stora affärer, så brukar personalen hjälpa och visa en till den varan man söker! Men icke på Maxi i Råå!  Och det är inte bara jag som har råkat ut för att de har burit sig illa åt. Känner flera som har råkat ut för dem på något sätt.

Handlar inte så ofta på Maxi i Råå, utan på "vanliga" Maxi i Helsingborg. Eftersom de flesta på Maxi Råå är otrevliga mot sina kunder.



Kram/// Natalie.


Sommarlov :-) :-(

Har inte gjort så mycket idag! Sitter just nu och chattar med min lille mupp-broder Gabbe!
Saknar ♥ Eva ♥  Rose-Marie ♥ klasskamraterna ♥ 
Och så klart ♥ Susanne ♥ som inte är kvar nästa läsår :´(
Men jag saknar Susanne på ett annat sätt, än vad jag saknar Eva, Rose-Marie och mina klasskamrater.
För Eva, Rose-Marie och mina klasskamrater träffar jag ju igen den 27/8-09 :).  Men Susanne träffar jag ju ej efter sommarlovet ju :´(


Var ute på min gård ett tag! Och genast så blir jag "kidnappa" av några av mina grannbarn! Rut som är 5 år och Maja som är 6 år! Lekte med dem ett tag! Är väldigt förtjust i småbarn! Och vill gärna bli dagisfröken! Har viljat bli dagisfröken sen jag var liten!


Skriver snart igen!
Kram!/// Natalie.


RSS 2.0