Börjar se ljuset!

I morse när jag begav mig hemifrån för att ta bussen till skolan så var det gryning! Och hörde fåglar kvittra! Häärligt!
och strax innan 7.30 när jag mellanlandade på GA-torg för att vänta på Christina plus bussen som skulle ta till oss skolan, så var det helt ljust! När man fram till skolan vid 8.00 så SKEN SOLEN!! Underbart! Har varit minus grader här idag, men när vi väntade på bussen när vi skulle hem, så kände man inte av kylan så mycket, man kände att solen äntligen börjar värma! ÄNTLIGEN! Som man har längtat efter ljus och sol!

Man blir så pigg av att det är gryning när man tar sig till skolan och det är helt ljust när man kommer fram till skolan! Och när man slutar vid 16-tiden så är det ljust! Och man åker hem i ljus! UNDERBART! Man är piggare och är mycket gladare nu när man tar sig till/från skolan, eftersom det är ljust! Man märker det i skolan, att alla är piggare och gladare nu än för bara några veckor sen! Speciellt på oss som pendlar varje dag till/från skolan. Är ju mycket lättare att pendla, nu när det är ljusare!

Usch, det är inte kul att tänka tillbaka på hur det var att pendla till/från skolan i november och december då det var kompakt mörker när man åkte till/från skolan,

SKÖÖÖÖNT att vi börjar närma oss våren!

Hej så länge!  Kraaam/Natalie.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0